seperjuangan

Friday, June 10, 2011

fared teringat mereka semua

Hye. selamat pagi semua. lepas saje maen game fifa straight bukak laptop.. tengok movie "I am number four" cerita action yang menarik tak membosankan.. lepas tengok movie tu.. tetiba macam mane tah boleh teringat pulak gambar bersama member-member kelas masa rumah zahira ada buat open house. masa tu dapat jamu makan mee sup. menangis makan mee sup bila letak sambal kicap tu.. pedas ya amat. pape pun tetap sedap masakan emak die tu. yummy!!!!!! :)

so aku pun geledah la folder kat dalam laptop aku nie cari gambar rumah terbuka zahira. akhirnya jumpa jugak folder tu.. heheheheh :) sebenarnya ada lagi gambar dengan mereka-mereka semua tapi aku letak gambar nie sebab boleh la buat hilang rindu dekat dorang semua.. heeeeeeehh




p/s : kami semua nak mee sup masa akan datang... hehehehehhe


3 comments:

aklip said...

kurusnye aq sikit!!!..
skrg mcm BADAK!!!..hahhahah

fared's said...

xpe , nek sem , aku pasti kau mesti kurus , sbb kite makan ikut time , Hahahahhahahahahhahahaha

Post a Comment